Oficina per a la Transició Energètica | Cecot Renovables

Des de la Cecot hem engegat l'Oficina per a la Transició Energètica, que compta amb el suport d'altres entitats i organitzacions públiques i privades, i que té per objectiu impulsar la transició energètica entre les empreses del nostre entorn, fomentant l'estalvi de costos, l'eficiència energètica, la instal·lació de sistemes d'energies renovables o l'autoconsum d'energia fotovoltaica.

Com ajuda a les empreses l’Oficina per a la Transició Energètica de la Cecot?

  • Realitzant un seguiment del marc normatiu i regulador, per defensar els interessos de les empreses.
  • Proposant la simplificació de les ordenances i permisos municipals i el foment d'ajudes fiscals en l'àmbit municipal, amb l'objectiu d'ajudar a les empreses en els tràmits administratius dels projectes d'eficiència energètica i en la tramitació d'ajudes i subvencions.
  • Animant a les diferents administracions implicades a impulsar accions que afavoreixin l’eficiència energètica a les pimes.
  • Fent seguiment de l’evolució del sector, de les noves tecnologies i de les millors pràctiques en eficiència energètica. Informant, assessorant i formant a les empreses en eficiència, energies renovables, autoconsum, generació distribuïda, economia circular, electrificació i mobilitat sostenible, per ajudar-les a implementar-les.
  • Acompanyant les empreses en els seus projectes de transició energètica, assessorant-les i fent intermediació amb els diferents proveïdors per assegurar els millors costos, el màxim rendiment de les inversions, la millor qualitat i els terminis de lliurament més curts.
  • Detectant oportunitats de millora i impulsant l’eficiència, l’autoconsum i la transformació energètica de les empreses, dels polígons industrials i de l’entorn local, a través de desenvolupar, de la mà de diferents partners, projectes de generació distribuïda, mercats de proximitat d’agregació d’energia renovable o de mobilitat sostenible.

Vols reduir la despesa elèctrica de la teva empresa generant la teva pròpia energia? Demana'ns el teu projecte!

La Cecot, a través de l'Oficina per a la Transició Energètica, posa a la teva disposició un equip de professionals que t'ajudaran a fer realitat el teu projecte, oferint-te:

  • Assessorament. Tens a la teva disposició el millor equip d'especialistes en energia fotovoltaica.
  • Professionalitat. A través dels nostres proveïdors homologats, analitzarem les teves necessitats per oferir-te diferents propostes i t'ajudarem a triar el projecte d'autoconsum fotovoltaic que millor s'adapti a les teves necessitats.
  • Suport. T'ajudem amb els tràmits administratius, i en la cerca d'ajusts i subvencions que es vagin publicant.
  • Finançament. Si necessites finançar el teu projecte, t'ajudem a trobar la millor opció, entre les diferents entitats amb les que tenim acord. Oficina

Si vols reduir la despesa elèctrica de la teva empresa, a través d’un projecte d’autoconsum fotovoltaic, assessora't a la Cecot abans de prendre cap descisió, trucant al telèfon d’atenció 93736 60 00 o enviant un correu electrònic a renovables@cecot.org.

Més informació a: www.cecotrenovables.org.