Preocupació als polígons per l’augment “alarmant” de robatoris de coure

L’Agrupació de Polígons de Terrassa (APT) ha expressat la seva preocupació per l’increment alarmant de robatoris de coure a les indústries locals. Jordi Vilar, president de l’APT, ha denunciat que moltes empreses han patit aquests robatoris, especialment durant els darrers mesos i el cap de setmana passat, generant greus conseqüències econòmiques i operatives. Aquests delictes no només impliquen la substitució costosa del material robat, sinó també danys col·laterals com la interrupció de les comunicacions i la paralització de processos productius.

Vilar destaca que aquesta problemàtica obliga les empreses, moltes de les quals són pimes amb recursos limitats, a invertir més en seguretat. L’APT reclama mesures urgents a les autoritats locals i forces de seguretat per prevenir i perseguir aquests delictes.

En aquest context, els Mossos d’Esquadra han desarticulat recentment un grup criminal especialitzat en el robatori de coure, amb diversos robatoris comesos a Terrassa. S’han detingut vuit membres del grup, presumptes autors de 19 robatoris amb força i dos delictes de furt, amb un valor total dels objectes sostrets que ascendeix a 185.816 euros.

Divendres, 24 de maig de 2024 – monterrassa.cat