L’augment dels robatoris de coure a Catalunya afecta les empreses també en l’àmbit logístic

El sector industrial de Catalunya està patint una onada de robatoris de coure que està tenint conseqüències devastadores per a les empreses de la regió, segons Foment del Treball. Aquests robatoris no sols impliquen alts costos de reposició del material, sinó que també estan afectant l’operativa diària i els terminis de lliurament de comandes.

En un comunicat del Consell Territorial de la Pime de Foment del Treball, s’ha assenyalat un alarmant increment de robatoris de cablejat de coure en diverses indústries catalanes. La interrupció de comunicacions, la paralització de processos productius i els retards en els lliuraments són algunes de les repercussions immediates que enfronten les empreses afectades.

Xavier Panés, president del Consell Territorial de la Pime, ha sol·licitat urgentment a les autoritats locals i forces de seguretat que intensifiquin els esforços per a prevenir i perseguir aquests delictes, subratllant també la importància de la col·laboració ciutadana per a denunciar activitats sospitoses. La situació s’agreuja amb incidents com el recent robatori en l’estació de Rodalies de Montcada-Bifurcació, que requereix una inversió de 15 milions d’euros per a normalitzar el servei afectat.

Divendres, 24 de maig de 2024 – logistica.cdecomunicacion.es